Logo-Migit-website

Growing Smart

Servicii accesibile dedicate afacerilor/brandurilor cu conturi pe Instagram, cu scopul cresterii numarului de follow-eri intr-un mod eficient si sanatos, in conformitate cu termenii si conditiile platformei de socializare.

Concursuri-GrowingSmart-Migit-Instagram-2

Oferim servicii de organizare campanii de marketing de tip concursuri, rularea acestora, analiza si interpretarea lor dupa incheiere.

Linie-roz-Migit

Concursurile se realizeaza pe Instagram, pe contul nostru oficial dedicat si ruleaza la date prestabilite si anuntate prin postari strategice regulate, dupa inscrierea a minimum 20 si maximum 40 de afaceri/branduri beneficiar.

Linie-roz-Migit

Premiile oferite sunt in valoare minima de 150 euro si contin produse calitative, relevante afacerilor/brandurilor beneficiar inscrise. Niciunul din produsele oferite in premii nu sunt sponsorizate de afacerile/brandurile beneficiar inscrise in campanii.

Concursurile sunt create sub forma de campanii de marketing, ruleaza DOAR in Romania intre 2 si maximum 4 zile, continutul de tip imagini si text este realizat in totalitate de catre noi, in conformitate cu sezonul, publicul tinta si afacerile/brandurile beneficiar inscrise. Bugetul de sponsorizare este de asemenea acoperit de noi.

Linie-roz-Migit

Castigatorii sunt extrasi folosind un program de nominalizare aleatorie. Ulterior sunt contactati de noi avand 48 de ore la dispozitie pentru a intra in posesia premiului. Impachetarea si livrarea premiului sunt asigurate de noi. Conturile castigatorilor sunt verificate, fiind necesar sa intruneasca criterii de validare precum: sa fie publice in ziua extragerii, sa nu fie create special pentru participarea la concursuri, sa nu fie pagini de afaceri etc. (toate detaliile privind eligibilitatea vor fi mentionate in fiecare campanie).

Linie-roz-Migit

Cererea de inscriere a afacerilor/brandurilor beneficiar se realizeaza completand formularul de mai jos si odata cu trimiterea acesteia se ofera acordul privind detinerea in totalitate a drepturilor de creare a concursurilor, rularea si interpretarea lor de catre noi. De asemenea, afacerile/brandurile inscrise NU se implica in procesul de creare, rulare si intepretare, ele fiind doar beneficiarii campaniilor de marketing, primind un raport complet cu datele si statisticile colectate dupa fiecare campanie.
Transmiterea cererii nu garanteaza inscrierea in lista de beneficiari.

Linie-roz-Migit

Avantaje:

castigarea a minim 100 de follow-eri per campanie

Linie-roz-Migit

Costurile de inscriere:

50 euro/1 campanie (nu se aplica TVA)
(nu exista limita privind numarul de inscrieri)

In 2020, primilor 5 afaceri/branduri inscrise per campanie ce aduc 3 alti beneficiari
le oferim un discount de 25%.

Pentru alte detalii sau servicii personalizate va rugam sa ne contactati pe contact@migitconsultancy.ro

a
g
Instagram