Logo-Migit-website

Digital Presence Audit

DE CE si CUM

e mai bine sa te prezinti in mediul digital,
fie ca reprezinti un brand personal sau o afacere.

In prezent, este usor sa creezi un website insa doar pentru ca este online nu inseamna ca “lucreaza” in beneficiul tau.

Pe cat de usor pare a fi “asamblarea” pe atat de complexa este reteaua intrinseca. E nevoie sa abordezi lucrurile intr-o maniera holistica. Toate elementele ce alcatuiesc intregul sunt legate intre ele si fiecare comporta greutate in rezultatul final: layout, culori, adaptabilitate, rezolutie imagini, font si marimi text, compatibilitate cu platforma, cu alte module, cu toate browserele, hostingul/gazduirea, SSL-ul, SEO on-page si off-page, reglementare GDPR, calitatea continutului, rapiditatea de upload si de raspuns, usurinta si caracterul intuitiv in navigare, masurile de securitate samd.

Audit-Digital-1
Audit-Digital-2

94% din feedback-ul negativ despre website-uri este legat de design si 38% dintre utilizatori ies de pe website daca acesta are un layout neatragator. Dupa o experienta negativa pentru 88% dintre consumatori sunt sanse foarte mari sa nu mai revina.

Consideratii similare sunt de luat in calcul si in privinta identitatii vizuale pe retelele de socializare. Doar pentru ca exista un cont sau o pagina de business, nu implica faptul ca obiectivele sunt automat atinse. In mod deosebit AICI calitatea continutului si a graficii este cu atat mai importanta.

In doar 0,05% secunde vizitatorul si-a creat deja o parare despre aranjarea vizuala si ia decizia daca ramane sau nu sa exploreze.

Facebook are lunar 2,3 miliarde de utilizatori activi, iar Instagram peste 1 miliard. 150 milioane de oameni folosesc lunar Pinterest, iar LinkedIn are 610 milioane de membri, cu 303 milioane de utilizatori lunar dintre care 40% il acceseaza zilnic. Mai mult, pe LinkedIn se gasesc 90 de milioane de influencer-i senior-level si 63 de milioane de persoane in posturi cu putere de decizie.

Audit-Digital-3
Audit-Digital-4

Sunt nenumarate argumente privind DE CE si CUM e mai bine sa te prezinti in social media, fie ca reprezinti un brand personal sau o afacere. Omiterea celor mai importante sau tratarea acestora cu superficialitate duce la rezultate nesatisfactoare cu efecte la nivel global, intrucat platformele de socializare sunt noile canale de distributie si folosirea lor inadecvata te poate costa, in cele din urma, mai scump decat daca ai apela la un profesionist/specialist in marketing si branding.

Insa noi stim, de asemenea, ca bugetele pentru marketing, in cazul firmelor mici si mijlocii (de cele mai multe ori) sunt ultimele adresate si tratate cu minima atentie. In acest sens venim cu o solutie la inceput de drum.

Cum? Cu Auditul Prezentei Digitale (website, social media si e-Newsletter).

Fie ca esti la inceput de drum sau impotmolit la jumatate de drum, noi te ajutam sa treci de obstacole. Analizam website-ul, prezenta in social media si layout-ul e-Newsletterului (daca este cazul) si iti raportam ce credem ca te-ar ajuta. Alaturi venim si cu solutii si costuri aferente…ca un minimal blueprint, pentru a sti ce sa faci cu raportul primit de la noi.

Audit-Digital-5

Pretul acestui serviciu este de 200 euro (nu se aplica TVA) si se achita o singura data, nefiind obligat apoi sa lucrezi cu noi pentru implementarea schimbarilor. Vom analiza design-ul, continutul (text si imagini) si performana tehnica.

Scrie-ne la contact@migitconsultancy.ro
pentru a aschizitiona acest serviciu.

a
g
Instagram