Logo-Migit-website

Content Generator

Content Generator

Pentru ca uneori e nevoie DOAR de cateva cuvinte istet si placut aduse la un loc pentru o postare

Content-Creation-3

Ne-am gandit astfel sa iti usuram treaba, fie ca esti antreprenor, specialist in marketing, CEO sau doar pasionat de social media marketing, cu DOAR 45 lei/postare (1 paragraf de maximum 6 randuri, A4 MS Office Word, font Times New Roman, marime 12).

CUM?

Cu ajutorul Generatorului de Continut de mai jos. Este o formula incipienta a acestuia asa ca recomandam si putina rabdare.

IATA CUM FUNCTIONEAZA:

  1. Completeaza formularul de mai jos. Spune-ne ce doresti sa obtii cu aceasta postare, pe ce platforma de socializare o vei folosi si cu ce va fi asociata (ex. imagine, galerie foto, link, video etc.)
  2. Dupa ce primim mesajul tau iti vom trimite, pe adresa de e-mail inscrisa, un mesaj ce doreste sa confirme solicitarea ta si care va detalia si pasii urmatori.
  3. Odata ce am confirmat solicitarea primita si avem datele de facturare, generam factura aferenta serviciului. Dupa confirmarea platii prin OP ne apucam de treaba si in maximum 12 ore (pe ceas, in timpul zilelor lucratoare si orelor de zi) vei primi pe e-mail 2 variante de text privind postarea dorita dintre care sa alegi 1.

CONTENT GENERATOR

Costul serviciului (1 solicitare conform pasilor de mai sus) este de 45 lei (nu se aplica TVA), iar plata acestuia se realizeaza dupa confirmarea solicitarii, inainte de crearea textului.

Odata ce am prestat serviciul suma achitata nu poate fi returnata.

In curand vom integra si plata online prin card, dupa care emitem factura fiscala.

a
g
Instagram